Продукти
Лляне борошно: корисні властивості та шкода
Останнім часом лляне борошно почало застосовуватися як у лікувальних цілях, так і в процесі приготування їжі, як добавка. Такий продукт використовується все частіше й частіше, але не завжди правильно, адже не враховуються негативні сторони його вживання. До того ж мало кому відомо, чим же саме...
Продукти
1
0
Що корисніше спред чи вершкове масло?
Спред - замінник вершкового масла, що має схожий смак, але відрізняється за складом і характеристиками. Продукт із меншим вмістом насичених жирів був розроблений у Фінляндії з метою зниження ризику розвитку серцевої та судинної патології. Однак поява замінника, особливо корисного для тих, хто...
Продукти
3
0
Хліб із маслом: чим корисний і чим шкідливий
Існує безліч варіацій страв на сніданок. Усі вони поживні та легкі, здебільшого неважкі в приготуванні....
Продукти
3
0
Яйця цесарки: корисні властивості та шкода
Цесарка, це найближча родичка курей, індиків, але основне її місце проживання є Африканський континент. Завдяки своїй невибагливості у догляді та їжі, цей птах прижився на інших півкулях досить успішно. Але здебільшого її вирощують в окремих господарствах, оскільки, на відміну від своїх родичів,...
Продукти
2
0
Що корисніше для людини сир чи ковбаса
Нині вітрини магазинів вражають достатком продуктів харчування. Одними з продуктів, які часто купують, є сир і ковбаса. Однак далеко не всі замислюються про корисні властивості або шкоду вживаної в їжу їжі. Шкідливість або корисність сиру і ковбаси залежить від складу, способу виготовлення, а також...
Продукти
1
0
Заварний хліб - корисні властивості та шкода
Складно уявити прийом їжі без шматочка хліба. Багато хто віддає перевагу заварному хлібу, який готується з додаванням житнього солоду. Він виходить пишним, злегка вологим. Далі будуть розглянуті корисні та шкідливі властивості цього продукту, а також поради щодо вибору та приготування....
Продукти
2
0
Що корисніше яловичина чи телятина?
Людям із різними захворюваннями, патологіями важливо знати, що корисніше яловичина чи телятина. У цьому випадку їм допоможуть лікарі та дієтологи. Якщо людина здорова, потрібно теж уважно ставитися до сімейного раціону, вибирати продукти, які любить кожен член сім'ї, і водночас зберігається...
Продукти
1
0
Що корисніше для організму булгур або кускус
Дієтологи називають каші основою здорового харчування. Вони нескладні в приготуванні, поживні, можуть і доповнити першу страву як гарнір, і виступити прекрасним десертом. Але в той час, як одні полиці зі злаковими продуктами в магазинах порожніють, до інших навіть підходять рідко. Усе тому, що...
Продукти
1
0
Яєчний жовток - корисні властивості та шкода
Уже протягом тривалого часу яєчні білки зарекомендували себе з найпозитивнішого боку завдяки тому, що є джерелом натурального білка, а ось жовтки не встигли завоювати ще такої репутації......
Продукти
2
0
Що корисніше їсти хліб чи лаваш
Відтоді, як люди навчилися робити хліб, він постійно присутній у них на столі. Але деякі споживачі, які стежать за пропорціями своєї фігури, наполягають на шкідливості цього продукту і пропонують замінити його на лаваш. Чи справді лаваш корисніший за?...
Продукти
3
0