Різне
Люстра Чижевського: корисні властивості та можлива шкода
Сучасна людина настільки сильно зледащіла, що навіть коли справа стосується її здоров'я, вона готова придбати будь-який апарат або пристрій, що зможуть поліпшити стан її здоров'я, але не стане змінювати кардинально свій спосіб життя. І хоча технологічний прогрес запропонував нам безліч...
Різне
1
0
Ампулярії в акваріумі: користь і шкода
Домашні акваріуми стають дедалі популярнішими. Заведення рибок - чудове рішення для тих, хто не може завести інших домашніх тварин з особистих причин (алергія на шерсть, маленькі діти тощо).). Акваріум можна назвати повноцінною екосистемою зі своєю флорою і фауною. Згодом у воді формується власне...
Різне
3
0
Фітинова кислота - користь і шкода
Будь-яка людина знає, як важливо включати до свого раціону крупи, бобові культури, овочі та горіхи, адже в них містяться корисні вітаміни та мінеральні речовини. У багатьох страви з цих продуктів присутні в щоденному меню. Однак мало хто знає, що звичайні корисні продукти містять у собі фітинову...
Різне
10
0
Пророщена пшениця - користь і можлива шкода
Розглядаючи оздоровчий ефект зерен пророщеної пшениці, можна лише захоплюватися джерелом корисних для організму властивостей, прихованих у цьому зовні непоказному на вигляд природному дарі. Про дивовижні властивості цього природного дару знали наші предки в глибоку давнину, використовуючи:...
Різне
3
0
Зволожувач повітря для квартири: користь і шкода
Зволожувач повітря для квартири: користь і шкода
Вологість повітря - один із найважливіших параметрів мікроклімату, що має значний вплив на організм людини. На сьогоднішній день світовими виробниками побутової техніки пропонуються готові рішення в області забезпечення необхідного рівня вологості в будинку....
Різне
8
0
Що шкідливіше для організму КТ чи МРТ?
Бурхливий прогрес досягнень науки і техніки в останні десятиліття призвів до появи нових видів медичних досліджень, про які сто років тому могли тільки мріяти....
Різне
7
0
Мідний посуд - чим може бути шкідливим
Мідний посуд - чим може бути шкідливим
Мідним начинням користувалися з давніх часів. Він завжди був індикатором розкоші та багатства сім'ї. Готували в такому посуді виключно у свята і найвишуканіші страви. Багато кухарів у місцях громадського харчування люблять її за певні термічні якості. На думку медиків, існують певні хімічні...
Різне
23
0