Страви
Рисова локшина - користь і шкода
Азіатська кухня стає дедалі популярнішою у світі. У Японії та Китаї однією з найпоширеніших національних страв є рисова локшина. Продукт може замінити інші гарніри, такі як макарони або звичайний рис. Виріб використовують, як основу до інших страв....
Страви
4
0
Користь і шкода сирників із сиру
Напевно, кожен дорослий згадує з ностальгією цю страву з дитинства. Адже в садочку їх так часто подавали до полудня! Та й удома батьки нерідко готували сирники, і було дуже смачно. Популярність продукту закономірна - адже його можуть приготувати навіть діти. Про смак і користь страви можна говорити...
Страви
1
0
Курка гриль: чим корисна і чим шкідлива
До звичайної запеченої курочки звикли всі, а ось курка-гриль є стравою порівняно новою, і багато хто хоче спробувати її, але не знає, що це. Далі розповідається про цю страву, її користь і шкоду, а також про те, як правильно приготувати курку-гриль у домашніх умовах....
Страви
4
0
Користь і шкода грецького салату
«Хоріатики» або “сільський салат” - барвиста, апетитна традиційна національна страва жителів Греції. Він готується зі свіжих крупно нарізаних овочів. До складу салату входять помідори, огірки, солодкий перець, оливки, цибуля-шалот і козячий або овечий сир (Фета)....
Страви
3
0
Їжа на грилі: корисні властивості та можлива шкода
Одним із правил здорового харчування є те, що якщо їжу можна приготувати за допомогою гриля, то не варто вдаватися до інших способів. Оскільки приготовані на грилі продукти, як правило, корисніші для здоров'я. Давайте розглянемо, чи насправді такий корисний цей метод приготування їжі, і що...
Страви
7
0
Чим корисний і шкідливий хумус для здоров'я
Люди, які проживають у різних куточках земної кулі, мають свої особливості не лише в мові, культурі, звичаях, а й у традиційних стравах, притаманних саме цим народам. Для жителів Близького Сходу та Північної Африки таким є хумус....
Страви
6
0
Тушкована капуста: корисні властивості та шкода
Одним із яскравих представників хрестоцвітих рослин є білокачанна капуста, яка є одним із найяскравіших представників. Упродовж багатьох століть цей овоч вважається зцілювальною трапезою. Першу рослину було посаджено і вирощено на території Європи в 1100 році до н.е.э. Сьогодні поширений овоч...
Страви
47
0