Продукти
Що корисніше яловичина чи телятина?
Людям із різними захворюваннями, патологіями важливо знати, що корисніше яловичина чи телятина. У цьому випадку їм допоможуть лікарі та дієтологи. Якщо людина здорова, потрібно теж уважно ставитися до сімейного раціону, вибирати продукти, які любить кожен член сім'ї, і водночас зберігається...
Продукти
1
0
Що корисніше для організму булгур або кускус
Дієтологи називають каші основою здорового харчування. Вони нескладні в приготуванні, поживні, можуть і доповнити першу страву як гарнір, і виступити прекрасним десертом. Але в той час, як одні полиці зі злаковими продуктами в магазинах порожніють, до інших навіть підходять рідко. Усе тому, що...
Продукти
1
0
Яєчний жовток - корисні властивості та шкода
Уже протягом тривалого часу яєчні білки зарекомендували себе з найпозитивнішого боку завдяки тому, що є джерелом натурального білка, а ось жовтки не встигли завоювати ще такої репутації......
Продукти
2
0
Що корисніше їсти хліб чи лаваш
Відтоді, як люди навчилися робити хліб, він постійно присутній у них на столі. Але деякі споживачі, які стежать за пропорціями своєї фігури, наполягають на шкідливості цього продукту і пропонують замінити його на лаваш. Чи справді лаваш корисніший за?...
Продукти
2
0
Бараняча печінка - чим корисна і чим шкідлива
Харчування для кожної людини є одним із важливих чинників, що безпосередньо впливають на її здоров'я. Повсякденний раціон повинен обов'язково включати м'ясні продукти, що насичують організм енергією, вітамінами, білками, корисними жирами. Багато хто віддає перевагу баранині, причому...
Продукти
3
0
Гарбузове борошно: користь, шкода і як приймати
Гарбузове борошно поєднує в собі масу корисних властивостей, якими володіє гарбузове насіння. Великою перевагою вважається відсутність глютену, який нерідко викликає у людей алергічні реакції....
Продукти
3
0
Бджолиний забрус: користь, шкода та як застосовувати
Бджолиний мед вельми цікавий продукт. Це природне явище захопливе та цікаве. Виробництво меду, як і будь-яке інше, навіть промислове, має свої технології та особливості. У цьому процесі також утворюються і відходи, і побічні продукти. Одним із таких продуктів є бджолиний забрус....
Продукти
3
0
Амарантове борошно: користь, шкода і як приймати
Амарант - це рослина, листя і зерна якої з давніх часів застосовували для лікування різних захворювань. Згодом почали з'являтися нові зернові культури, які витіснили його. Але сьогодні люди все більше піклуються про здоров'я. І амарантове борошно знову набирає популярності....
Продукти
4
0
Користь і чим шкідливий цукор для організму людини
Цукор - це харчовий продукт, який був відомий ще в стародавні часи. Нині його вживають повсюдно як у самостійному вигляді, так і як добавку до різних продуктів і страв....
Продукти
4
0
Макарони: користь і шкода для організму
Мабуть, один із найпоширеніших у нашій країні гарнірів - це саме макарони. Дійсно, у нас макаронні вироби є чи не популярнішими, ніж у себе на батьківщині, в Італії. Це не тільки дуже поживний, а й вельми смачний, а також досить нехитрий у приготуванні продукт - і саме цими причинами зумовлена...
Продукти
5
0