Продукти
Яйця цесарки: корисні властивості та шкода
Цесарка, це найближча родичка курей, індиків, але основне її місце проживання є Африканський континент. Завдяки своїй невибагливості у догляді та їжі, цей птах прижився на інших півкулях досить успішно. Але здебільшого її вирощують в окремих господарствах, оскільки, на відміну від своїх родичів,...
Що корисніше для людини сир чи ковбаса
Нині вітрини магазинів вражають достатком продуктів харчування. Одними з продуктів, які часто купують, є сир і ковбаса. Однак далеко не всі замислюються про корисні властивості або шкоду вживаної в їжу їжі. Шкідливість або корисність сиру і ковбаси залежить від складу, способу виготовлення, а також...
Заварний хліб - корисні властивості та шкода
Складно уявити прийом їжі без шматочка хліба. Багато хто віддає перевагу заварному хлібу, який готується з додаванням житнього солоду. Він виходить пишним, злегка вологим. Далі будуть розглянуті корисні та шкідливі властивості цього продукту, а також поради щодо вибору та приготування....
Що корисніше яловичина чи телятина?
Людям із різними захворюваннями, патологіями важливо знати, що корисніше яловичина чи телятина. У цьому випадку їм допоможуть лікарі та дієтологи. Якщо людина здорова, потрібно теж уважно ставитися до сімейного раціону, вибирати продукти, які любить кожен член сім'ї, і водночас зберігається...
Що корисніше для організму булгур або кускус
Дієтологи називають каші основою здорового харчування. Вони нескладні в приготуванні, поживні, можуть і доповнити першу страву як гарнір, і виступити прекрасним десертом. Але в той час, як одні полиці зі злаковими продуктами в магазинах порожніють, до інших навіть підходять рідко. Усе тому, що...
Яєчний жовток - корисні властивості та шкода
Уже протягом тривалого часу яєчні білки зарекомендували себе з найпозитивнішого боку завдяки тому, що є джерелом натурального білка, а ось жовтки не встигли завоювати ще такої репутації......
Що корисніше їсти хліб чи лаваш
Відтоді, як люди навчилися робити хліб, він постійно присутній у них на столі. Але деякі споживачі, які стежать за пропорціями своєї фігури, наполягають на шкідливості цього продукту і пропонують замінити його на лаваш. Чи справді лаваш корисніший за?...
Бараняча печінка - чим корисна і чим шкідлива
Харчування для кожної людини є одним із важливих чинників, що безпосередньо впливають на її здоров'я. Повсякденний раціон повинен обов'язково включати м'ясні продукти, що насичують організм енергією, вітамінами, білками, корисними жирами. Багато хто віддає перевагу баранині, причому...
Гарбузове борошно: користь, шкода і як приймати
Гарбузове борошно поєднує в собі масу корисних властивостей, якими володіє гарбузове насіння. Великою перевагою вважається відсутність глютену, який нерідко викликає у людей алергічні реакції....
Бджолиний забрус: користь, шкода та як застосовувати
Бджолиний мед вельми цікавий продукт. Це природне явище захопливе та цікаве. Виробництво меду, як і будь-яке інше, навіть промислове, має свої технології та особливості. У цьому процесі також утворюються і відходи, і побічні продукти. Одним із таких продуктів є бджолиний забрус....